FRISK LUFT TIL ELEVER

TILSTEDEVÆRELSESUNDERVISNING – BÆREDYGTIGT TRYGHED MED TROX VENTILATIONSTEKNOLOGI

Skoleundervisningen i forbindelse med Corona-pandemien har vist, hvor hurtigt det tilsyneladende selvfølgelige kan blive en daglig udfordring – for elever, lærere og forældre i lige høj grad.

Nu gælder det om at lære af disse erfaringer og gøre vores skoler mere sikre for fremtiden.

Dette kræver gennemtænkte tekniske løsninger fra erfarne producenter.

Som en af Danmarks største leverandører af ventilationsteknologi kan vi tilbyde dig disse løsninger. Med luftrensere og decentrale friskluftsystemer, der sikrer et godt og sikkert læringsklima i alle rum – uden omfattende bygningsmæssige indgreb.

TROX SCHOOLAIR - DECENTRALE VENTILATIONSANLÆG

DEN BÆREDYGTIGE OG SIKRE LØSNING TIL ET GODT LÆRINGSMILJØ

TROX SCHOOLAIR sikrer den bedste rumluftkvalitet ved ideelle rumtemperaturer i klasseværelser, lærerværelser og også i børnehaver ved permanent at tilføre frisk luft – energieffektivt, lydløst og med lille installationsindsats.

OPTIMAL BESKYTTELSE MOD VIRUS

En regelmæssig tilførsel af frisk luft er den sikreste måde at forhindre spredning af virus indendørs. Åbning af vinduer er kun egnet i begrænset omfang i dagligdagen. TROX SCHOOLAIR sikrer et permanent luftskifte selv ved lukkede vinduer og er dermed en effektiv beskyttelse mod virus – også mod Corona virus, inklusive alle kendte mutationer.

ET BEDRE LÆRINGSKLIMA

Den mekaniske ventilation arbejder så stille som en hvisken. Støj fra omgivelserne undertrykkes. Desuden reduceres CO2-indholdet i luften. Eleverne indånder frisk, virusfri luft. Og eleverne kan derfor bedre koncentrere sig og er mindre syge*.

IDEELT TEMPERATURREGULERET FRISK LUFT

TROX SCHOOLAIR ventilationsaggregater opvarmer den tilførte friske luft til den ønskede temperatur. Og takket være en effektiv varmegenvinding bruger de kun halvt så meget strøm som en kommercielt tilgængelig bærbar computer.

JUSTERBAR EFTER BEHOV

Lærerne kan justere produktets output direkte i selve lokalet via kontrolpanelet. F.eks. for at øge udluftningen i pauser med funktionen "shock ventilation".

LET AT EFTERMONTERE

TROX SCHOOLAIR er et decentralt system. Apparatet monteres i det pågældende rum tæt på ydervæggen og forsynes med frisk luft via en lille vægåbning eller en vinduesgennemføring.

På denne måde kan du med få tiltag eftermontere TROX SCHOOLAIR efter behov – i klasseværelser, lærerværelser eller daginstitutioner.

TROX AIR PURIFIER

DEN HURTIGSTE STAND-ALONE LØSNING TIL AEROSOLER FORURENET MED VIRUS

Med TROX AIR PURIFIER reducerer du risikoen for overførsel af virus i utilstrækkeligt ventilerede rum til et minimum uden komplicerede installationer. Du skal blot sætte den op og tænde den.

SIKKER LUFTFORDELING

Med TROX AIR PURIFIER ventileres den rene luft over hovedhøjde. Dette skaber et træk. Det forhindrer også, at virus fra en smittet person spredes direkte med den luft, der udledes i rummet.

MINIMAL RISIKO FOR INFEKTION

I TROX AIR PURIFIER anvendes et meget effektivt H13-HEPA filter på samme måde, som det anvendes til at sikre luftrensning i f.eks. operationsstuer. Dette filter har en ideel separationseffektivitet på 99,95 % – selv for Corona virus og dens kendte mutationer.

DOKUMENTERET SIKKERHED

TROX AIR PURIFIER er blevet testet af en førende uafhængig specialist i kvalificering og validering af renrums udstyr, og effektiviteten blev officielt bekræftet.

LAVT STRØMFORBRUG

TROX AIR PURIFIER kan anvendes permanent uden nogen form for bekymring. På trods af det høje output bruger apparatet i gennemsnit mindre strøm end en 100-watt-pære.

STØJSVAG DRIFT

TROX AIR PURIFIER er mere støjsvag end nogen sammenlignelig enhed. Ved normal drift (1000 m³/h luftskiftehastighed) er den omtrent lige så stille som en computerblæser, hvilket gør den ideel til brug i klasseværelset.

OGSÅ VELEGNET TIL STORE RUM

Op til 1600 m³/h luft kan filtreres af TROX AIR PURIFIER i løbet af en time.

Intet andet apparat i denne klasse kan gøre mere! Det betyder, at en enkelt TROX AIR PURIFIER er tilstrækkelig til at fjerne aerosoler, der indeholder virus, selv fra store rum.

Læs mere her.

TROX HFS+V BEREGNER

Med TROX HFS+V-beregneren (hands, face, space + ventilation) kan du nemt afgøre, om der er tilstrækkelig infektionsbeskyttelse i dine lokaler – baseret på specifikationerne fra de førende sammenslutninger inden for klima- og ventilationsbranchen.

Beregneren kan fås på tysk og engelsk. Klik på linket nedenfor, for at bruge beregneren. Når du er inde på beregneren kan sproget ændres oppe i højre hjørne.

beregn dit ventilationsbehov her!

TROX AHA+L Online Rechner

VI ER PROFESSIONELLE INDEN FOR INDENDØRS LUFT!

Derfor skal du vælge TROX.

TROX VENTILATIONSTEKNOLOGI TIL SKOLER: OVERBLIK OVER VORES LØSNINGER

REN OG SUND LUFT INDENDØRS

TROX SCHOOLAIR PÅ PAUL SPIEGEL UNIVERSITET I WARENDORF

De decentrale ventilationsanlæg af typen SCHOOLAIR V kunne nemt eftermonteres takket være deres lille pladsbehov. Til dette formål blev et smalt vindueselement udskiftet med en luftkanal, den eksisterende brystningsmur blev tilpasset til enhedens højde, og endelig blev der valgt en beklædning, der passede til rumkonceptet.

SCHOOLAIR V ventilationssystemerne sikrer virusfri luft gennem permanent luftskifte. Samtidig reducerer de CO2-indholdet og regulerer luftfugtigheden. Integrerede VOC-sensorer overvåger rumluften og justerer automatisk enhedens ydelse – for optimal indendørs luftkvalitet og et mærkbart bedre læringsmiljø.

80% MINDRE SYGEFRAVÆR

TROX AIR PURIFIER PÅ JULIUS STURSBERG GYMNASIET, NEUKIRCHEN-VLUYN

TROX AIR PURIFIER har været i drift i flere klasselokaler her siden efteråret 2020. Produkterne blev sat op, tilsluttet strømmen og kunne tages i brug med det samme.

Elever og lærere bemærker knap nok luftrenserne i skolens hverdag. Og de føler sig alligevel bedre beskyttet. Fordi TROX AIR PURIFIERS pålideligt filtrerer Corona virus samt alle andre vira og bakterier.

Dette mindsker risikoen for at blive smittet med smitsomme sygdomme. Det ses også på sygefraværet, som var hele 80% lavere end i samme periode året forinden

HAR DU NOGLE SPØRGSMÅL?

VI STÅR KLAR TIL AT RÅDGIVE DIG.

Beskriv dine specifikke behov i en mail, og vi kigger på det hurtigst muligt.

Dit TROX Danmark Team

E-mail: trox-dk@troxgroup.com

Telefon: +45 4914 6633

production {"X-Frame-Options"=>"SAMEORIGIN", "X-XSS-Protection"=>"1; mode=block", "X-Content-Type-Options"=>"nosniff", "X-Download-Options"=>"noopen", "X-Permitted-Cross-Domain-Policies"=>"none", "Referrer-Policy"=>"strict-origin-when-cross-origin", "Content-Security-Policy"=>"frame-ancestors 'self' https://api.scrivito.com https://punchoutcommerce.com https://www.trox.de https://trox-extern.com https://psp40.onventis.com https://psp22.onventis.com https://trox4u.troxgroup.com", "Strict-Transport-Security"=>"max-age=31536000; includeSubDomains", "Content-Type"=>"text/html; charset=utf-8"}

Del siden

Anbefal denne side

Her har du mulighed for at anbefale denne side videre som link.

Felter markeret med stjerne (*) er påkrævede.

Kontakt

Mange tak for meddelelsen!

Din anbefaling er sendt, og vil snarest blive leveret til modtageren.


Kontakt

Vi hjælper dig gerne

Angiv venligst et emne for din forespørgsel og dine kontaktoplysninger.
Tel.: +45 4914 6633

Felter markeret med stjerne (*) er påkrævede.

Kontakt

Mange tak for meddelelsen!

Din meddelelse er modtaget og vil blive behandlet af vores service center.
Vores serviceafdeling vil snarest muligt kontakte dig.
Til generelle spørgsmål om produkter og tjenester kan du kontakte os på:
Tel.: +45 4914 6633

Kontakt

Vi hjælper dig gerne

Angiv venligst et emne for din forespørgsel og dine kontaktoplysninger.
Tel.: +45 4914 6633

Attachment (max. 10MB)

Felter markeret med stjerne (*) er påkrævede.

Kontakt

Mange tak for meddelelsen!

Din meddelelse er modtaget og vil blive behandlet af vores service center.
Vores serviceafdeling vil snarest muligt kontakte dig.
Til generelle spørgsmål om produkter og tjenester kan du kontakte os på:
Tel.: +45 4914 6633