Sikre ARRANGEMENTER. I DAG OG I FREMTIDEN.

beskyttelse mod ventilationsinfektioner for dine besøgende 

Mange mennesker samlet i lukkede rum, øger risikoen for overførsel af virus gennem luften. Dette har ikke ændret sig siden Corona-krisen. Pandemien har dog ændret mange menneskers behov for sikkerhed. I fremtiden vil alle, der skal til koncert, biograf, fernisering eller messe, gerne vide, om de har den bedst mulige beskyttelse mod virusinfektioner.

Selv med enkle og hurtige foranstaltninger kan du tilbyde denne beskyttelse til besøgende i dine lokaler. På den måde investerer du ikke kun i dine kunders sundhed. Du sikrer dig også en vigtig konkurrence fordel i forhold til andre arrangører af arrangementer.

DETTE KAN DU GØRE NU.

✓ Brug vores beregner til at bestemme ventilationsbehovet i dine rum.

 Foretag de anbefalede foranstaltninger.

 Fremvis dokumentation for tilstrækkelig infektionsbekæmpelse.

✓ Forbedrer luftkvaliteten til dine arrangementer for dine gæster.

✓ Øg din chance for at undgå fremtidige lukninger.

TROX HFS+V BEREGNER

Med TROX HFS+V-beregneren (hands, face, space + ventilation) kan du nemt afgøre, om der er tilstrækkelig infektionsbeskyttelse i dine lokaler – baseret på specifikationerne fra de førende sammenslutninger inden for klima- og ventilationsbranchen.

Beregneren kan fås på tysk og engelsk. Klik på linket nedenfor, for at bruge beregneren. Når du er inde på beregneren kan sproget ændres oppe i højre hjørne.

beregn dit ventilationsbehov her!

TROX AHA+L Online Rechner

SÅDAN OPNÅR DU STØRRE SIKKERHED FOR DINE KUNDER.

ÆNDRE ANTALLET AF KUNDER.

Med lavere antal kunder pr- lokation, falder behovet for virusfri luft i lokalerne også.

For at opnå en virusfri luftkvalitet kan du reducere det maksimale antal personer, så beregningerne resulterer i nul.

ANVEND MEKANISK VENTILATION. 

Et mekanisk ventilationssystem er en bæredygtig investering for din indeklimakvalitet. Med den rette effekt giver det konstant virusfri og frisk indendørs luft, selv ved det maksimale antal personer. Installationen kræver dog større bygningsmæssige indgreb.

Hvis du allerede bruger mekanisk ventilation, kan du om nødvendigt øge volumenstrømmen. Hvis dette ikke er muligt, kan du eftermontere et decentralt ventilationsanlæg eller bruge en mobil luftrenser til at hjælpe.

BRUGE EN MOBIL LUFTRENSER.

En luftrenser af høj kvalitet filtrerer pålideligt virus ud af indeluften – uden nogen form for bygningsmæssige indgreb.

Apparatet er nemt at sætte op og tænde. I kombination med regelmæssig ventilation ved at åbne vinduer giver luftrensere ideelle betingelser for en perfekt indendørs luftkvalitet.

Et andet tip: Alt efter apparatet er der en stor kvalitativ forskel. Når du køber apparatet, skal du sikre dig, at det opfylder gældende krav indenfor indeklima.

TROX AIR PURIFIER

DEN HURTIGSTE STAND-ALONE LØSNING TIL AEROSOLER FORURENET MED VIRUS

Med TROX AIR PURIFIER reducerer du risikoen for overførsel af virus i utilstrækkeligt ventilerede rum til et minimum uden komplicerede installationer. Du skal blot sætte den op og tænde den

SIKKER LUFTFORDELING

Med TROX AIR PURIFIER ventileres den rene luft over hovedhøjde. Dette skaber et træk. Det forhindrer også, at virus fra en smittet person spredes direkte med den luft, der udledes i rummet.

MINIMAL RISIKO FOR INFEKTION

I TROX AIR PURIFIER anvendes et meget effektivt H13-HEPA filter på samme måde, som det anvendes til at sikre luftrensning i f.eks. operationsstuer. Dette filter har en ideel separationseffektivitet på 99,95 % – selv for Corona virus og dens kendte mutationer.

DOKUMENTERET SIKKERHED

TTROX AIR PURIFIER er blevet testet af en førende uafhængig specialist i kvalificering og validering af renrums udstyr, og effektiviteten blev officielt bekræftet.

LAVT STRØMFORBRUG

TROX AIR PURIFIER kan anvendes permanent uden nogen form for bekymring. På trods af det høje output bruger apparatet i gennemsnit mindre strøm end en 100-watt-pære.

STØJSVAG DRIFT

TROX AIR PURIFIER er mere støjsvag end nogen sammenlignelig enhed. Ved normal drift (1000 m³/h luftskiftehastighed) er den omtrent lige så stille som en computerblæser, hvilket gør den ideel til brug i klasseværelset.

OGSÅ VELEGNET TIL STORE RUM

Op til 1600 m³/h luft kan filtreres af TROX AIR PURIFIER i løbet af en time.

Intet andet apparat i denne klasse kan gøre mere! Det betyder, at en enkelt TROX AIR PURIFIER er tilstrækkelig til at fjerne aerosoler, der indeholder virus, selv fra store rum.

LÆS MERE HER.

HAR DU NOGLE SPØRGSMÅL?

VI STÅR KLAR TIL AT RÅDGIVE DIG. 

Beskriv dine specifikke behov i en mail, og vi kigger på det hurtigst muligt.

Dit TROX Danmark Team

E-mail: trox-dk@troxgroup.com

Telefon: +45 4914 6633

production {"X-Frame-Options"=>"SAMEORIGIN", "X-XSS-Protection"=>"1; mode=block", "X-Content-Type-Options"=>"nosniff", "X-Download-Options"=>"noopen", "X-Permitted-Cross-Domain-Policies"=>"none", "Referrer-Policy"=>"strict-origin-when-cross-origin", "Content-Security-Policy"=>"frame-ancestors 'self' https://api.scrivito.com https://punchoutcommerce.com https://www.trox.de https://trox-extern.com https://psp40.onventis.com https://psp22.onventis.com https://trox4u.troxgroup.com", "Strict-Transport-Security"=>"max-age=31536000; includeSubDomains", "Content-Type"=>"text/html; charset=utf-8"}

Del siden

Anbefal denne side

Her har du mulighed for at anbefale denne side videre som link.

Felter markeret med stjerne (*) er påkrævede.

Kontakt

Mange tak for meddelelsen!

Din anbefaling er sendt, og vil snarest blive leveret til modtageren.


Kontakt

Vi hjælper dig gerne

Angiv venligst et emne for din forespørgsel og dine kontaktoplysninger.
Tel.: +45 4914 6633

Felter markeret med stjerne (*) er påkrævede.

Kontakt

Mange tak for meddelelsen!

Din meddelelse er modtaget og vil blive behandlet af vores service center.
Vores serviceafdeling vil snarest muligt kontakte dig.
Til generelle spørgsmål om produkter og tjenester kan du kontakte os på:
Tel.: +45 4914 6633

Kontakt

Vi hjælper dig gerne

Angiv venligst et emne for din forespørgsel og dine kontaktoplysninger.
Tel.: +45 4914 6633

Attachment (max. 10MB)

Felter markeret med stjerne (*) er påkrævede.

Kontakt

Mange tak for meddelelsen!

Din meddelelse er modtaget og vil blive behandlet af vores service center.
Vores serviceafdeling vil snarest muligt kontakte dig.
Til generelle spørgsmål om produkter og tjenester kan du kontakte os på:
Tel.: +45 4914 6633