SPORT OG FITNESSCENTRE
VÆR FORAN DINE KONKURRENTER. MED SIKKERHEDEN.

DIN KONKURRENCEFORDEL: VENTILATION BESKYTTELSE MOD LUFTBÅRNE VIRUSSER

Corona-pandemien er ved at aftage, men risikoen for overførsel af luftbårne virusser i lukkede rum er stadig til stede, især i fitnesscentre. Det skyldes, at den øgede åndedrætsaktivitet under sport medfører, at der udsendes flere aerosoler – og dermed muligvis også virus. Med pandemien er denne risiko blevet mere fremtrædende i samfundets bevidsthed. Behovet for sundhedsbeskyttelse er steget, også hos mange af fitnesscentrenes kunder.

Med enkle foranstaltninger kan du imødekomme dette behov og tilbyde den størst mulige beskyttelse mod smitte i dine lokaler. Det betyder, at du ikke kun investerer i dine kunders sundhed, men også i din økonomiske succes. For virusfri luft er for mange kunder endnu et argument for at beslutte sig for et medlemskab i dit fitnesscenter.

Zott fitnesscentre i Baden- Württemberg reklamerer med "praktisk talt virusfri luft" [SS1] – takket være TROX air purifiers, som er i brug på alle tre lokationer

DETTE KAN DU GØRE NU.

✓ Brug vores beregner til at bestemme ventilationsbehovet i dit fitnesscenter.

 Foretag de anbefalede foranstaltninger.

Fremvis dokumentation for tilstrækkelig infektionsbekæmpelse.

✓ Gør dit fitnesstilbud mere attraktivt for nye medlemmer.

✓ Øg din chance for at undgå fremtidige lukninger.

TROX HFS+V BEREGNER

Med TROX HFS+V-beregneren (hands, face, space + ventilation) kan du nemt afgøre, om der er tilstrækkelig infektionsbeskyttelse i dine lokaler – baseret på specifikationerne fra de førende sammenslutninger inden for klima- og ventilationsbranchen.

Beregneren kan fås på tysk og engelsk. Klik på linket nedenfor, for at bruge beregneren. Når du er inde på beregneren kan sproget ændres oppe i højre hjørne.

beregn dit ventilationsbehov her!

TROX AHA+L Online Rechner

SÅDAN OPNÅR DU STØRRE SIKKERHED FOR DINE KUNDER.

ÆNDRE ANTALLET AF KUNDER.

Med lavere antal kunder pr- lokation, falder behovet for virusfri luft i lokalerne også.

For at opnå en virusfri luftkvalitet kan du reducere det maksimale antal personer, så beregningerne resulterer i nul.

ANVEND MEKANISK VENTILATION.

Et mekanisk ventilationssystem er en bæredygtig investering for din indeklimakvalitet. Med den rette effekt giver det konstant virusfri og frisk indendørs luft, selv ved det maksimale antal personer. Installationen kræver dog større bygningsmæssige indgreb.

Hvis du allerede bruger mekanisk ventilation, kan du om nødvendigt øge volumenstrømmen. Hvis dette ikke er muligt, kan du eftermontere et decentralt ventilationsanlæg eller bruge en mobil luftrenser til at hjælpe.

BRUGE EN MOBIL LUFTRENSER.

En luftrenser af høj kvalitet filtrerer pålideligt virus ud af indeluften – uden nogen form for bygningsmæssige indgreb.

Apparatet er nemt at sætte op og tænde. I kombination med regelmæssig ventilation ved at åbne vinduer giver luftrensere ideelle betingelser for en perfekt indendørs luftkvalitet.

Et andet tip: Alt efter apparatet er der en stor kvalitativ forskel. Når du køber apparatet, skal du sikre dig, at det opfylder gældende krav indenfor indeklima.

TROX AIR PURIFIERS

DEN HURTIGSTE STAND-ALONE LØSNING TIL AEROSOLER FORURENET MED VIRUS

Med TROX AIR PURIFIER reducerer du risikoen for overførsel af virus i utilstrækkeligt ventilerede rum til et minimum uden komplicerede installationer. Du skal blot sætte den op og tænde den.

SIKKER LUFTFORDELING

Med TROX AIR PURIFIER ventileres den rene luft over hovedhøjde. Dette skaber et træk. Det forhindrer også, at virus fra en smittet person spredes direkte med den luft, der udledes i rummet.

MINIMAL RISIKO FOR INFEKTION

I TROX AIR PURIFIER anvendes et meget effektivt H13-HEPA filter på samme måde, som det anvendes til at sikre luftrensning i f.eks. operationsstuer. Dette filter har en ideel separationseffektivitet på 99,95 % – selv for Corona virus og dens kendte mutationer.

DOKUMENTERET SIKKERHED

TROX AIR PURIFIER er blevet testet af en førende uafhængig specialist i kvalificering og validering af renrums udstyr, og effektiviteten blev officielt bekræftet.

LAVT STRØMFORBRUG

TROX AIR PURIFIER kan anvendes permanent uden nogen form for bekymring. På trods af det høje output bruger apparatet i gennemsnit mindre strøm end en 100-watt-pære.

STØJSVAG DRIFT

TROX AIR PURIFIER er mere støjsvag end nogen sammenlignelig enhed. Ved normal drift (1000 m³/h luftskiftehastighed) er den omtrent lige så stille som en computerblæser, hvilket gør den ideel til brug i klasseværelset.

OGSÅ VELEGNET TIL STORE RUM

Op til 1600 m³/h luft kan filtreres af TROX AIR PURIFIER i løbet af en time.

Intet andet apparat i denne klasse kan gøre mere! Det betyder, at en enkelt TROX AIR PURIFIER er tilstrækkelig til at fjerne aerosoler, der indeholder virus, selv fra store rum.

LÆS MERE HER.

AT FØLE SIG GODT TILPAS MED SIKKERHED. MED ZOTT – TILPASSET MED ET SYSTEM

Med i alt fire lokationer i Stuttgart-området tilbyder Zott-familien sine fitnesskunder "sikkerhed til at føle sig godt tilpas". Efter samråd med TROX-eksperterne blev der installeret to til tre TROX-luftrensere i hvert af lokalerne. Dette gør det muligt at rense luften pålideligt og lydløst. Takket være det sofistikerede luftkredsløb og HEPA-filteret af høj kvalitet fjerner apparaterne mere end 99,95 % af alle luftbårne virus fra rumluften. Pollen fjernes også næsten fuldstændigt fra indeluften af TROX-luftrenseren – fordele, som familievirksomheden Zott nu kan bruge til at reklamere over for eksisterende og nye kunder – på deres hjemmeside, deres Instagram og i Zott-fitnesscentrene.

HAR DU NOGLE SPØRGSMÅL?

VI RÅDGIVER DIG GERNE. 

Beskriv dine specifikke behov i en mail, og vi kigger på det hurtigst muligt.

Dit TROX Danmark Team

E-mail: trox-dk@troxgroup.com

Telefon: +45 4914 6633

production {"X-Frame-Options"=>"SAMEORIGIN", "X-XSS-Protection"=>"1; mode=block", "X-Content-Type-Options"=>"nosniff", "X-Download-Options"=>"noopen", "X-Permitted-Cross-Domain-Policies"=>"none", "Referrer-Policy"=>"strict-origin-when-cross-origin", "Content-Security-Policy"=>"frame-ancestors 'self' https://api.scrivito.com https://punchoutcommerce.com https://www.trox.de https://trox-extern.com https://psp40.onventis.com https://psp22.onventis.com https://trox4u.troxgroup.com", "Strict-Transport-Security"=>"max-age=31536000; includeSubDomains", "Content-Type"=>"text/html; charset=utf-8"}

Del siden

Anbefal denne side

Her har du mulighed for at anbefale denne side videre som link.

Felter markeret med stjerne (*) er påkrævede.

Kontakt

Mange tak for meddelelsen!

Din anbefaling er sendt, og vil snarest blive leveret til modtageren.


Kontakt

Vi hjælper dig gerne

Angiv venligst et emne for din forespørgsel og dine kontaktoplysninger.
Tel.: +45 4914 6633

Felter markeret med stjerne (*) er påkrævede.

Kontakt

Mange tak for meddelelsen!

Din meddelelse er modtaget og vil blive behandlet af vores service center.
Vores serviceafdeling vil snarest muligt kontakte dig.
Til generelle spørgsmål om produkter og tjenester kan du kontakte os på:
Tel.: +45 4914 6633

Kontakt

Vi hjælper dig gerne

Angiv venligst et emne for din forespørgsel og dine kontaktoplysninger.
Tel.: +45 4914 6633

Attachment (max. 10MB)

Felter markeret med stjerne (*) er påkrævede.

Kontakt

Mange tak for meddelelsen!

Din meddelelse er modtaget og vil blive behandlet af vores service center.
Vores serviceafdeling vil snarest muligt kontakte dig.
Til generelle spørgsmål om produkter og tjenester kan du kontakte os på:
Tel.: +45 4914 6633