BÆREDYGTIGHED HOS TROX

Den fondsejede virksomhedsgruppe TROX definerer bæredygtighed som en del af virksomhedens DNA. Som traditionsrig virksomhed har TROX siden 1951 sat liden til langsigtede mål, effektivitet og innovation samt socialt og samfundsmæssigt ansvarlig adfærd. Vi tilbyder vores kunder samfundskomponenter og systemer, som udnytter de tilgængelige ressourcer bedst muligt og samtidig yder et væsentligt bidrag til klimabeskyttelsen i hele værdikæden. Bæredygtighed er kernen i vores måde at drive forretning på, en drivkraft for vækst og samtidig en del af vores ansvar.

KLIMANEUTRALE I 2040

For os hører miljømæssigt og socialt ansvar samt profitabel vækst sammen. Det skyldes, at løbende forbedringer gør vores virksomhed endnu mere levedygtig i fremtiden. Det handler om mere end bare at spare energi, sænke vandforbruget og reducere affaldsmængden. Vi orienterer vores virksomhed omkring anvendelsen af bæredygtighed for at opfylde vores ambition om at være klimaneutrale i 2040 og dermed gøre brug af de iværksættermuligheder, der er tilgængelige for os for en produktiv fremtid.

TROX BÆREDYGTIGHEDSRAPPORTER

BÆREDYGTIGHEDSRAPPORT 2022

Bæredygtighed er i centrum!

Mange virksomheder praler med deres bæredygtige initiativer og fortsætter med at lancere nye bæredygtighedsmærker på markedet, lige fra aktiefonde og fødevarer til ferierejser. Bæredygtighed har udviklet sig til at være en afgørende imagefaktor, som positivt imødekommes. Desværre er begrebet imidlertid blevet overbrugt over tid.

TROX har skabt en visionær bæredygtighedsstrategi. Kernen i denne strategi er at opnå klimaneutralitet inden 2040. Da dette kun kan opnås gennem mange små skridt, er der fastsat delmål.


Læs rapporten her

BÆREDYGTIGHEDSRAPPORT 2021

Bæredygtighed er nok tidens buzzword, og det er umuligt at forestille sig medierne uden. Bevidstheden om bæredygtige handlinger er for længst ophørt med at være noget, der kun er relevant for private forbrugere.

Virksomheder ser også mere alvorligt på, hvordan deres aktiviteter påvirker miljøet, og vigtigheden af et bæredygtighedskoncept som en del af virksomhedskulturen vokser.


Læs rapporten her

BÆREDYGTIGHEDSRAPPORT 2020

Vores bestræbelser på at fremme bæredygtighed er i tråd med en nøgleværdi i vores virksomhedspolitik og med en vigtig megatrend: sundhed. Sunde mennesker takket være god, ren luft og et sundt miljø.

De mange usikkerhedsmomenter i et år præget af Corona virus understreger den sande betydning af denne grundlæggende værdi og megatrend. Det er derfor, vi ser bæredygtighed som en mulighed for TROX til at skille sig ud som arbejdsgiver og løsningsudbyder.
Læs rapporten her

BÆREDYGTIGHEDSRAPPORT 2019

TROX har udgivet sin første bæredygtighedsrapport for hele virksomheden.

"Bæredygtighed er ikke statisk - tværtimod. At handle bæredygtigt som virksomhed betyder en kontinuerlig, langsigtet proces, som vi driver fremad med nye skridt og foranstaltninger år efter år," forklarer Udo Jung, administrerende direktør for distribution, teknologi og produktion (TROX GmbH).

"Denne rapport har til formål at illustrere, hvad vi har opnået indtil nu, og hvordan vi ønsker at handle i fremtiden."Læs rapporten her

EPD

MILJØDEKLARATION (ENVIRONMENTAL PRODUCT DECLARATION)

Bæredygtighed er et vigtig emne for mange. Vi oplever også at flere og flere vælger bæredygtige produkter i deres byggerier. En måde hvorpå vores kunder lettere kan vælge bæredygtigt er med en EPD.

 
Hos TROX er vi i fuld gang med at få en miljødeklaration (EPD) på vores produkter. Lige nu har vi en EPD på nedenstående produkter. Du kan hente dem direkte på nedenstående links.

Du kan også finde alle vores EPD'er på epd-norge's hjemmeside.

Har du nogle spørgsmål omkring vores EPD'er eller bæredygtighed hos TROX, kan du kontakte os på: +45 4914 6633 eller trox-dk@troxgroup.com.

VORES EPD'ER

ORION-LØV

Armatur


Hent EPD'en her

ORION-OPUS

Armatur


Hent EPD'en her

TLK-LØV

Armatur


Hent EPD'en her

TLK-Opus

Armatur


Hent EPD'en her

LKK

Lyddæmper


Hent EPD'en her

LKR

Lyddæmper


Hent EPD'en her

LUNA

Plenumboks


Hent EPD'en her

LEO

Spjæld


Hent EPD'en her

TELLUS-LØV

Spjæld


Hent EPD'en her

TELLUS-OPUS

Spjæld


Hent EPD'en her

KAI

Taghætte


Hent EPD'en her

PEGASUS

Tilslutningsboks


Hent EPD'en her

Sirius

Tilslutningsboks


Hent EPD'en her

DE 17 VERDENSMÅL

17 MÅL FOR BÆREDYGTIG UDVIKLING

Som en del af vores bæredygtighedsstrategi beskæftiger vi os intensivt med FN's 17 verdensmål for bæredygtig udvikling. For os er disse mål en bekræftelse af vores ansvar som en global virksomhedsgruppe. De omfatter mål, som vi altid har betragtet som vigtige, såsom bæredygtig økonomisk udvikling, teknisk innovation, energieffektivitet og mest centralt af alt; menneskelig velfærd.

6 STRATEGISKE INDSATSOMRÅDER

Vi stræber efter en 360° bæredygtighedstilgang, som omfatter 6 definerede strategiske indsatsområder. Disse dækker næsten alle 17 mål for bæredygtig udvikling. TROX' strategiske indsatsområder er i høj grad fokuseret på at nå disse mål. På denne måde ønsker vi at imødekomme vor tids store udfordringer og aktivt fremme bæredygtig levevis, arbejde og forretning.

Oversigt over verdensmål hos TROX (jpg)

PRODUKTER

TROX' miljømæssige fodaftryk bestemmes i høj grad af selve produkterne. Vores produkter giver mennesker optimal luftkvalitet og temperatur samt øget sikkerhed (brandbeskyttelse). Her tror vi på lange livscyklusser og energieffektivitet. 

PRODUKTION

Vi er meget opmærksomme på en omhyggelig brug af ressourcerne, energi og vand, affaldsforebyggelse og optimale arbejdsforhold. Vi bruger vores TROX produktionssystem TPS til at forbedre procedurer og bæredygtighedsaspekter i alle produktionsanlæg i TROX GROUP over hele verden. 

MOBILITET OG LOGISTIK

Det ligger os meget på sinde at reducere CO2-forbruget i vores godstransport og optimere de ressourcer, der bruges til emballagematerialer. Vi producerer tæt på vores kunder, samler transporterne, sørger for at vælge de rigtige transportører og optimerer emballagen, så den er lettere at flytte.

INFRASTRUKTUR

TROX' driftsinfrastruktur er rettet mod bæredygtighed. Effektiv brug af energi og vand i bygninger reducerer CO2-udledningen og sænker driftsomkostningerne. Vi planlægger produkter fra starten, så de bruger genanvendelige materialer, og genbruger, hvor det er muligt.

SOCIALE FORHOLD

Vores medarbejdere er nøglen til implementeringen af vores forretningsstrategi og til vores succes. Arbejds- og sundhedsledelse og et stærkt uddannelseskoncept for medarbejdere fremmer bæredygtigt engagement og åbner op for potentiale.

PUBLIC RELATIONS

For os betyder kommunikation at interagere med kunder, forretningspartnere og medarbejdere. Vi er en del af et stærkt netværk, der gør det muligt for os at påvirke og involvere vores ansvar i regler, retningslinjer og love for at opnå en fremtid, der er værd at leve i. 

CERTIFICERINGER OG REGISTRERINGER

SundaHus

Vi tilbyder produkter, der er vurderet af SundaHus. Det er en uafhængig virksomhed, der tilbyder ejendomsejere en bred vifte af tjenester til bevidste materialevalg.


Kontakt os, hvis du vil vide mere

BYGGVARUBEDÖMNINGEN

Vi har produkter, der er bedømt af Byggvarubedömningen.Læs mere her

BREEAM-CERTIFIKAT

BREEAM (British Research Establishment Environmental Assessment Method) er et certificeringssystem, der vurderer det overordnede bygningskoncept. BREEAM specificerer ni hovedkategorier, som din bygning bliver vurderet ud fra. Der tildeles og vægtes point for hver kategori. Dette resulterer i en endelig score for bygningen, i vurderinger fra 'Pass' til 'Outstanding'. Overordnet set er BREEAM-certificeringen et kvalitetsmærke, der tilskynder dig til at fokusere på bæredygtighed i bygningsdesign og miljøpåvirkningen fra produkter i bygninger.

TROX kan hjælpe med at opnå disse point i forskellige kategorier ved at bruge vores produkter i kombination med andre bygningskomponenter. TROX-produkterne kan bidrage og påvirke i seks af disse ni hovedkategorier.

Download TROX-brochuren for mere detaljeret information

TROX' BÆREDYGTIGE REFERENCEPROJEKTER

HOHO VIENNA

For verdens næsthøjeste skyskraber i træ var fokus på at beskytte miljøet og ressourcerne. Det er et perfekt match til TROX' stræben efter et højt niveau af bæredygtighed og kvalitet. Det tryksatte airconditionsystem bruger koordinerede komponenter af høj kvalitet for at sikre, at nødudgange og redningsveje forbliver røgfri i tilfælde af brand. Det, der gør denne løsning speciel, er BUS-kontrolenheden. Den sparer ikke kun på materialer og kabelomkostninger, men er også fleksibel.

INTERNATIONAL QUARTER LONDON

The International Quarter London repræsenterer fremtidens arbejde. Her findes nye kommercielle områder, restauranter, caféer og lejligheder side om side med 25.000 nye, unikke arbejdspladser. Sammen med arkitekten udviklede TROX en skræddersyet, helt ny klimatiseringsløsning til kontorbygningen: SKYBEAM, en kølekonvektor med en fleksibilitet, der er unik i verden og med opmuntrende lave driftsomkostninger takket være dens høje energieffektivitet.

LEUPHANA UNIVERSITÄT LÜNEBURG

Vigtige planlægningskriterier for det nye hovedkvarter var især bæredygtigt byggeri og økonomisk brug af elektricitet til belysning, ventilation og klimaanlæg. Valget faldt på TROX' optimalt koordinerede klimasystem. Ventilations- og klimaanlæggets centrale styring, volumenstrømsregulator og luftkanaler sikrer ideelle indlærings- og undervisningsforhold sammen med særligt lavt energiforbrug, brandskodder og røgudsugningsventiler.

production {"X-Frame-Options"=>"SAMEORIGIN", "X-XSS-Protection"=>"1; mode=block", "X-Content-Type-Options"=>"nosniff", "X-Download-Options"=>"noopen", "X-Permitted-Cross-Domain-Policies"=>"none", "Referrer-Policy"=>"strict-origin-when-cross-origin", "Content-Security-Policy"=>"frame-ancestors 'self' https://api.scrivito.com https://punchoutcommerce.com https://www.trox.de https://trox-extern.com https://psp40.onventis.com https://psp22.onventis.com https://trox4u.troxgroup.com", "Strict-Transport-Security"=>"max-age=31536000; includeSubDomains", "Content-Type"=>"text/html; charset=utf-8"}

Del siden

Anbefal denne side

Her har du mulighed for at anbefale denne side videre som link.

Felter markeret med stjerne (*) er påkrævede.

Kontakt

Mange tak for meddelelsen!

Din anbefaling er sendt, og vil snarest blive leveret til modtageren.


Kontakt

Vi hjælper dig gerne

Angiv venligst et emne for din forespørgsel og dine kontaktoplysninger.
Tel.: +45 4914 6633

Felter markeret med stjerne (*) er påkrævede.

Kontakt

Mange tak for meddelelsen!

Din meddelelse er modtaget og vil blive behandlet af vores service center.
Vores serviceafdeling vil snarest muligt kontakte dig.
Til generelle spørgsmål om produkter og tjenester kan du kontakte os på:
Tel.: +45 4914 6633

Kontakt

Vi hjælper dig gerne

Angiv venligst et emne for din forespørgsel og dine kontaktoplysninger.
Tel.: +45 4914 6633

Attachment (max. 10MB)

Felter markeret med stjerne (*) er påkrævede.

Kontakt

Mange tak for meddelelsen!

Din meddelelse er modtaget og vil blive behandlet af vores service center.
Vores serviceafdeling vil snarest muligt kontakte dig.
Til generelle spørgsmål om produkter og tjenester kan du kontakte os på:
Tel.: +45 4914 6633