Om TROX Danmark

VELKOMMEN TIL TROX DANMARK A/S

Velkommen
På vores internetside præsenterer vi online information om vores produkter, nyeste resultater indenfor vores forskning samt sætter fokus på udviklingen af nye ventilationskomponenter i TROX-koncernen.

TROX Danmark A/S blev etableret i 1981, og råder i dag over et kontor med lager i Horsens. TROX Danmark A/S består af 11 medarbejdere, hvoriblandt der både er sælgere, lager- og logistikmedarbejdere, samt økonomi og marketing. TROX Danmark udvider hele tiden, og i 2022 udvidede vi med vores nye lager, som er lokaliseret i Horsens. I 2022 har vi også udvidet med 4 nye medarbejder fordelt på lager og logisk, salg og marketing.

Hvis du er interesseret i at arbejde hos TROX Danmark A/S, kan du altid holde øje med vores jobopslag herVi søger hele tiden nye, kompetente medarbejdere, så send gerne din ansøgning til os.

Du kan også læse denne artikel fra HVAC magasinet, som fortæller lidt om, hvad vi går og laver i Horsens.

Hovedkontor og Lager, salg Vest
Uraniavej 6,
8700 Horsens

Salgskontor Sjælland, salg Øst
Borupvang 2B, st.,
2750 Ballerup

Åbningstider
Telefon/kundeservice:
Mandag - torsdag: 07:00 - 16:00
Fredag: 07:00 - 15.00.

Vareudlevering (kun Horsens)
Mandag - torsdag: 07:00 - 14:00
Fredag: 07:00 - 14.30

Varemodtagelse (kun Horsens)
Mandag - fredag: 08:00 - 14:00


Vi har lager i Horsens, hvor du kan bestille og afhente flere af vores produkter. Kontakt os, hvis du er interesseret i at afhente dine varer hos os. Vores to lagre gør, at vi har hurtig levering på flere af vores produkter. Har du nogle spørgsmål angående bestilling, levering og afhentning af TROX-produkter fra vores lagre, kan du kontakte os eller læse mere her.

Bestil inden kl. 12:00 og modtag dine varer næste hverdag. Dette gælder kun vores lagerførte varer. Se vores udvalg af produkter her.

Du kan også bestille dine varer direkte på vores hjemmeside. Opret en bruger og kom i gang med det samme. Du kan oprette dig her. Hvis du har spørgsmål angående vores online shop, kan du altid kontakte os, og så hjælper vi dig i gang.

Nyheder
Vi præsenterer nyheder løbende: Nye produkter og systemløsninger, varianter, igangværende danske byggeprojekter med TROX produkter samt andet relevant information inden for ventilationsbranchen.

Tekniske brochurer
Alle vores tekniske brochurer og dokumenter ligger i nyeste version (ofte engelsk), hvilket sikrer, at du altid er opdateret og har relevante informationer til rådighed.

Download området indeholder således både engelske, norske og danske brochurer. Hvis der foreligger både en dansk og en engelsk brochure, vil det altid være den engelske, der er er up-to-date.

For teknisk materiale på andre fremmedsprog henvises til vores internationale hjemmeside: International

Alle tekniske brochurer er i PDF format og kan downloades til videre anvendelse. Vores tekniske dokumenter ligger under de enkelte produkter, og hvis du mangler et dokument, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Dimensioneringsprogrammer
Dette gør det daglige arbejde med dimensionering og dokumentation af vores klimaprodukter nemmere.

Vi har udviklet en række internetbaserede dimensioneringsprogrammer, som ikke kræver installation på din computer.

Disse bliver jævnligt opdateret, og du arbejder derfor altid med den nyeste version.

Foruden de internetbaserede programmer har vi udviklet et lille Quick-Selection program, som giver dig mulighed for en meget hurtig og veldokumenteret dimensionering af hvirvelarmaturer.

Du kan finde vores programmer her.

Kontakt os
Såfremt der er områder på disse sider, som har mangler, uhensigtsmæssigheder eller tekniske fejl, vil vi være taknemmelige for enhver henvendelse, der kan bidrage til at gøre vores internetsider endnu mere inspirerende og informative.

Vi er hele tiden i gang med at opdatere og vedligeholde vores hjemmeside, så hvis du har nogle henvendelser omkring ønsker på vores hjemmeside, er vi meget interesseret i at høre fra dig.

Vi gør opmærksom på, at der kan forekomme fejl på vores hjemmeside, så hvis du støder på disse, må du meget gerne kontakte os.

Velkommen til TROX!
TROX Danmark teamet

production {"X-Frame-Options"=>"SAMEORIGIN", "X-XSS-Protection"=>"1; mode=block", "X-Content-Type-Options"=>"nosniff", "X-Download-Options"=>"noopen", "X-Permitted-Cross-Domain-Policies"=>"none", "Referrer-Policy"=>"strict-origin-when-cross-origin", "Content-Security-Policy"=>"frame-ancestors 'self' https://api.scrivito.com https://punchoutcommerce.com https://www.trox.de https://trox-extern.com https://psp40.onventis.com https://psp22.onventis.com https://trox4u.troxgroup.com", "Strict-Transport-Security"=>"max-age=31536000; includeSubDomains", "Content-Type"=>"text/html; charset=utf-8"}

Del siden

Anbefal denne side

Her har du mulighed for at anbefale denne side videre som link.

Felter markeret med stjerne (*) er påkrævede.

Kontakt

Mange tak for meddelelsen!

Din anbefaling er sendt, og vil snarest blive leveret til modtageren.


Kontakt

Vi hjælper dig gerne

Angiv venligst et emne for din forespørgsel og dine kontaktoplysninger.
Tel.: +45 4914 6633

Felter markeret med stjerne (*) er påkrævede.

Kontakt

Mange tak for meddelelsen!

Din meddelelse er modtaget og vil blive behandlet af vores service center.
Vores serviceafdeling vil snarest muligt kontakte dig.
Til generelle spørgsmål om produkter og tjenester kan du kontakte os på:
Tel.: +45 4914 6633

Kontakt

Vi hjælper dig gerne

Angiv venligst et emne for din forespørgsel og dine kontaktoplysninger.
Tel.: +45 4914 6633

Attachment (max. 10MB)

Felter markeret med stjerne (*) er påkrævede.

Kontakt

Mange tak for meddelelsen!

Din meddelelse er modtaget og vil blive behandlet af vores service center.
Vores serviceafdeling vil snarest muligt kontakte dig.
Til generelle spørgsmål om produkter og tjenester kan du kontakte os på:
Tel.: +45 4914 6633