LÆGEPRAKSISSER

sikkerhed – FOR dine patienter og dit personale!

Frygten for at blive smittet med Corona virus er til stede overalt. Den bliver særlig stor, når mange mennesker samles i lukkede rum – og det gælder naturligvis også hos lægen.

Mange patienter frygter at blive smittet i venteværelset – og aflyser eller udskyder derfor nødvendige lægebesøg.

Dit personale er også i fare, når der er mange mennesker, der venter ved receptionen eller på at få udleveret deres recept.

Regelmæssig ventilation kan effektivt fjerne aerosolerne, men i praksis er dette ofte umuligt, fordi ventilation ved blot at åbne vinduerne sjældent giver den nødvendige luftudveksling på grund af de strukturelle og termiske forhold.

I princippet er installation af et friskluftssystem den optimale løsning, men det er ofte forbundet med et omfattende byggearbejde og høje omkostninger. Et sådant ventilationssystem udskifter løbende luften og erstatter gammel luft med frisk luft. Mængden af virus og dermed infektionsrisikoen reduceres. I mange systemer kan luftfugtigheden og temperaturen også reguleres for at skabe et behageligt klima, hvilket igen har en positiv indvirkning på menneskers immunforsvar. Lugt og substanser som f.eks. CO2 holdes også på et lavt niveau, hvilket også har en positiv effekt på atmosfæren i det pågældende område.

Hvor det ikke er muligt at eftermontere et mekanisk ventilationssystem på kort sigt, er TROX AIR PURIFIER et enkelt og frem for alt sikkert alternativ. Enheden bliver ganske enkelt opstillet og tændt med det samme. Dens HEPA-filter filtrerer pålideligt 99,95 % af alle virus fra luften indenfor – lydløst og uden at det trækker. TROX AIR PURIFIER fungere også i store rum takket være dens høje luftudveksling.

TROX AIR PURIFIER filtrerer ikke kun Corona virus fra luften, men også alle andre vira og bakterier. Risikoen for at blive forkølet, få influenza eller blive smittet med andre smitsomme sygdomme er derfor næsten elimineret!

Og det gør den næsten lydløst og uden træk, fordi luftrenseren suger luften nær gulvet ind og udstøder den rensede luft over hovedhøjde. Dette skaber en langsom laminar strømning i rummet – maksimal sikkerhed med maksimalt filterområde og høj luftudveksling på samme tid!

TROX HFS+V BEREGNER

Med TROX HFS+V-beregneren (hands, face, space + ventilation) kan du nemt afgøre, om der er tilstrækkelig infektionsbeskyttelse i dine lokaler – baseret på specifikationerne fra de førende sammenslutninger inden for klima- og ventilationsbranchen.

Beregneren kan fås på tysk og engelsk. Klik på linket nedenfor, for at bruge beregneren. Når du er inde på beregneren kan sproget ændres oppe i højre hjørne.

beregn dit ventilationsbehov her!

TROX AHA+L Online Rechner

TROX AIR PURIFIER

DEN HURTIGSTE STAND-ALONE LØSNING TIL AEROSOLER FORURENET MED VIRUS

Med TROX AIR PURIFIER reducerer du risikoen for overførsel af virus i utilstrækkeligt ventilerede rum til et minimum uden komplicerede installationer. Du skal blot sætte den op og tænde den.

SIKKER LUFTFORDELING

Med TROX AIR PURIFIER ventileres den rene luft over hovedhøjde. Dette skaber et træk. Det forhindrer også, at virus fra en smittet person spredes direkte med den luft, der udledes i rummet.

MINIMAL RISIKO FOR INFEKTION

I TROX AIR PURIFIER anvendes et meget effektivt H13-HEPA filter på samme måde, som det anvendes til at sikre luftrensning i f.eks. operationsstuer. Dette filter har en ideel separationseffektivitet på 99,95 % – selv for Corona virus og dens kendte mutationer.

DOKUMENTERET SIKKERHED

TROX AIR PURIFIER er blevet testet af en førende uafhængig specialist i kvalificering og validering af renrums udstyr, og effektiviteten blev officielt bekræftet.

Lavt strømforbrug

TROX AIR PURIFIER kan anvendes permanent uden nogen form for bekymring. På trods af det høje output bruger apparatet i gennemsnit mindre strøm end en 100-watt-pære.

STØJSVAG DRIFT

TROX AIR PURIFIER er mere støjsvag end nogen sammenlignelig enhed. Ved normal drift (1000 m³/h luftskiftehastighed) er den omtrent lige så stille som en computerblæser, hvilket gør den ideel til brug i klasseværelset.

OGSÅ VELEGNET TIL STORE RUM

Op til 1600 m³/h luft kan filtreres af TROX AIR PURIFIER i løbet af en time.

Intet andet apparat i denne klasse kan gøre mere! Det betyder, at en enkelt TROX AIR PURIFIER er tilstrækkelig til at fjerne aerosoler, der indeholder virus, selv fra store rum.

Læs mere her.

VI ER PROFESSIONELLE INDEN FOR INDENDØRS LUFT!

Derfor skal du vælger TROX.

AIR PURIFIER I TANDLÆGEPRAKSIS I HARTKAMP

IKKE KUN EFFEKTIV MOD CORONAVIRUS:

I forbindelse med Corona virus-pandemien steg frygten for tandlægen endnu mere. "Vi har bemærket, at mange af vores patienter frygter at blive smittet med Corona virus, mens de sidder i venteværelset", siger Dr. Arend Hartkamp, der driver sin praksis sammen med sønnen, Oliver, i Bad Hersfeld. "Nogle af vores patienter har endda aflyst aftaler – eller har slet ikke fået udført det nødvendige tandarbejde – af denne grund."

Derfor valgte de at opsætte en TROX AIR PURIFIER for at sikre en minimal smitterisiko, fordi denne luftrenser beviseligt filtrerer næsten alle vira og bakterier fra luften i rummet.

HAR DU NOGLE SPØRGSMÅL?

VI STÅR KLAR TIL AT RÅDGIVE DIG.

Beskriv dine specifikke behov i en mail, og vi kigger på det hurtigst muligt.

Dit TROX Danmark Team

E-mail: trox-dk@troxgroup.com

Telefon: +45 4914 6633

production {"X-Frame-Options"=>"SAMEORIGIN", "X-XSS-Protection"=>"1; mode=block", "X-Content-Type-Options"=>"nosniff", "X-Download-Options"=>"noopen", "X-Permitted-Cross-Domain-Policies"=>"none", "Referrer-Policy"=>"strict-origin-when-cross-origin", "Content-Security-Policy"=>"frame-ancestors 'self' https://api.scrivito.com https://punchoutcommerce.com https://www.trox.de https://trox-extern.com https://psp40.onventis.com https://psp22.onventis.com https://trox4u.troxgroup.com", "Strict-Transport-Security"=>"max-age=31536000; includeSubDomains", "Content-Type"=>"text/html; charset=utf-8"}

Del siden

Anbefal denne side

Her har du mulighed for at anbefale denne side videre som link.

Felter markeret med stjerne (*) er påkrævede.

Kontakt

Mange tak for meddelelsen!

Din anbefaling er sendt, og vil snarest blive leveret til modtageren.


Kontakt

Vi hjælper dig gerne

Angiv venligst et emne for din forespørgsel og dine kontaktoplysninger.
Tel.: +45 4914 6633

Felter markeret med stjerne (*) er påkrævede.

Kontakt

Mange tak for meddelelsen!

Din meddelelse er modtaget og vil blive behandlet af vores service center.
Vores serviceafdeling vil snarest muligt kontakte dig.
Til generelle spørgsmål om produkter og tjenester kan du kontakte os på:
Tel.: +45 4914 6633

Kontakt

Vi hjælper dig gerne

Angiv venligst et emne for din forespørgsel og dine kontaktoplysninger.
Tel.: +45 4914 6633

Attachment (max. 10MB)

Felter markeret med stjerne (*) er påkrævede.

Kontakt

Mange tak for meddelelsen!

Din meddelelse er modtaget og vil blive behandlet af vores service center.
Vores serviceafdeling vil snarest muligt kontakte dig.
Til generelle spørgsmål om produkter og tjenester kan du kontakte os på:
Tel.: +45 4914 6633