Nyhedsbrev - Juni 2023

Tilbage til oversigten
Dato

22.06.2023

Rubrik

Firma / Presse

Ny ansat på Sjælland

Hos TROX stræber vi altid efter at have kvalificerede medarbejdere. Vi kan derfor pr. 19. juni 2023 sige velkommen til vores nyeste ansatte, Jon Bjarke Themsen. Hvis han virker bekendt, er det fordi, Jon var i praktik hos os tidligere i år, og vi har fornøjelsen af at ansatte ham på fuld tid som Teknisk Projektsælger.

Jon Bjarke Themsen

Jon har lige færdiggjort sin uddannelsen som VVS-installatør på Københavns Erhvervsakademi. Han er bosiddende i København og kommer derfor primært til at varetage vores Sjællandske kunder.

Kontaktoplysninger

Mobil: +45 9189 1539

E-mail: jon.themsen@troxgroup.com

Adresse: Uraniavej 6, 8700 HorsensNyt fra TROX Danmark

Etableringen af vores nye, store distributions- og kompetencecenter i Horsens er gået over al forventning. Dette gør også, at vores afhentningslager i Herlev er blevet afviklet. Vi vil gerne takke alle vores kunder, som har benyttet sig af muligheden for at afhente varer i Herlev. Du kan læse hele vores pressemeddelelse omkring disse ændringer på linket herunder

Pressemeddelelse – Ændringer hos TROX Danmark

Husk! Hvis du bestiller fra vores lager i Horsens inden kl. 12.00, vil du modtage dine varer næste hverdag. Det er selvfølgelig også muligt at afhente dine varer fra vores Horsens lager. Læs mere omkring bestilling og afhentning på vores hjemmeside.

Ny artikel i HVAC magasinet

I foråret 2022 flytter vi fra Vejle til Horsens. Dette har givet TROX Danmark mange muligheder. I det seneste HVAC magasin fortæller vi lidt omkring, hvad der sker hos os lige nu.

"Siden TROX Danmark i maj 2022 slog dørene op til deres nye distributions- og kompetencecenter ved Horsens, er det gået stærkt. De lyse lokaler på i alt 1.700 kvm rummer moderne lagerfaciliteter, undervisningslokaler og kontorer centralt placeret tæt på motor- og hovedvej, så det er nemt for kunder og samarbejdspartnere at besøge virksomheden."

"Efter etableringen af det nye kompetencecenter har TROX Danmark A/S oplevet stigende interesse for de seminarer, der gennemføres i TROX Academy, hvor ingeniører, teknikere og fagfolk fra rådgivende ingeniør- og installationsvirksomheder deltager."

Hvis du kunne være interesseret i at vide mere om, hvad der foregår hos TROX, kan du læse hele artiklen herunder.

HVAC magasinet: Nyt distributions- og kompetencecenter styrker kundesamarbejde


TROX Danmark Produktoversigt

Hos TROX Danmark vil vi gerne give alle vores kunder et let og overskueligt overblik over vores produkter. Vi har derfor lavet en interaktiv produktoversigt.

Vores oversigt er interaktiv, så du kan klikke på de enkelte produkter og komme direkte til deres produktside på vores hjemmeside, www.trox.dk. Hvis du ønsker at printe den ud, kan du selvfølgelig også gøre det.

Download oversigten her

Sommerferie - Vi holder åbent hele sommeren

Sommerferieperioden nærmer sig, og som sædvanlig holder vi åbent hele sommeren. Vi vil dog have begrænset bemanding fra uge 28.

Flere af vores produktionsfabrikker holder sommerferielukket i uge 29, 30 og/eller 31. Vi råder derfor vores kunder til at bestille i god tid, hvis I skal bruge nogle af vores produkter i disse uger. Dette gør også, at der er yderligere produktionstid på produkter, som bestilles i disse uger og ugerne op til.

Hvis du har nogle spørgsmål ang. leveringer i sommerferieperioden, kan du altid kontakte os.

Det var alt for denne gang.

Du kan altid komme i kontakt med os, og på vores hjemmeside kan du finde vores kontaktoplysninger. Vores kompetente medarbejdere sidder klar til at hjælpe dig med dit næste projekt.

Venlig hilsen

Dit TROX Danmark Team


Hvis du gerne vil læse vores tidligere nyhedsbreve, kan du finde dem her.

Ønsker du at få vores nyhedsbreve direkte i din indbakke, kan du tilmelde dig her, eller nederst på siden under TROX Nyhedsbrev.


production {"X-Frame-Options"=>"SAMEORIGIN", "X-XSS-Protection"=>"1; mode=block", "X-Content-Type-Options"=>"nosniff", "X-Download-Options"=>"noopen", "X-Permitted-Cross-Domain-Policies"=>"none", "Referrer-Policy"=>"strict-origin-when-cross-origin", "Content-Security-Policy"=>"frame-ancestors 'self' https://api.scrivito.com https://punchoutcommerce.com https://www.trox.de https://trox-extern.com https://psp40.onventis.com https://psp22.onventis.com https://trox4u.troxgroup.com", "Strict-Transport-Security"=>"max-age=31536000; includeSubDomains", "Content-Type"=>"text/html; charset=utf-8"}

Del siden

Anbefal denne side

Her har du mulighed for at anbefale denne side videre som link.

Felter markeret med stjerne (*) er påkrævede.

Kontakt

Mange tak for meddelelsen!

Din anbefaling er sendt, og vil snarest blive leveret til modtageren.


Kontakt

Vi hjælper dig gerne

Angiv venligst et emne for din forespørgsel og dine kontaktoplysninger.
Tel.: +45 4914 6633

Felter markeret med stjerne (*) er påkrævede.

Kontakt

Mange tak for meddelelsen!

Din meddelelse er modtaget og vil blive behandlet af vores service center.
Vores serviceafdeling vil snarest muligt kontakte dig.
Til generelle spørgsmål om produkter og tjenester kan du kontakte os på:
Tel.: +45 4914 6633

Kontakt

Vi hjælper dig gerne

Angiv venligst et emne for din forespørgsel og dine kontaktoplysninger.
Tel.: +45 4914 6633

Attachment (max. 10MB)

Felter markeret med stjerne (*) er påkrævede.

Kontakt

Mange tak for meddelelsen!

Din meddelelse er modtaget og vil blive behandlet af vores service center.
Vores serviceafdeling vil snarest muligt kontakte dig.
Til generelle spørgsmål om produkter og tjenester kan du kontakte os på:
Tel.: +45 4914 6633