Nyhedsbrev - December 2023

Tilbage til oversigten
Dato

05.12.2023

Rubrik

Firma


2023 er næsten ovre, og der er sket meget hos TROX Danmark i det seneste år. Vi kan desværre ikke få alt med i et enkelt nyhedsbrev, så I stedet får du nogle af de meste spændende nyheder fra de seneste måneder. Hvis du skulle have misset vores tidligere nyhedsbreve, kan du altid finde dem på vores hjemmeside.

Vi vil gerne benytte lejligheden til at sige mange tak til vores kunder, samarbejdspartnere og kollegaer for det seneste år, og vi glæder os til alle de spændende ting, som skal ske i 2024.

Cleanroom expo 2023 blev et hit

I november var det muligt at besøge vores stand på Cleanroom EXPO messen i København. Hvis du ikke havde chancen for at være med, eller fik du ikke besøgt vores stand, har vi et par højdepunkter fra dagene.

X-Cube ventilationsaggregat

Som en af vores højdepunkter havde vi et mindre X-CUBE ventilationsaggregat med, som er specielt designet til at møde skærpede krav til renrumsventilation. Det var muligt for vores gæster at både se og afprøve vores X-CUBE.

Hvis du er interesseret i ventilationsaggregater, har du mulighed for at se vores forskellige X-CUBE ventilationsaggregater på vores adresse i Horsens.

Kontakt os endelig, hvis du vil vide mere omkring vores ventilationsaggregater.

Læs mere om X-CUBE her


EASYLAB

Med mange års erfaring med renrumsteknologi er TROX det oplagte valg, hvad angår ventilation af renrum, laboratorier og stinkskabe. TROX har både spjæld og automatik til brug i krævende miljøer. Vi kan levere spjæld med tæthedsklasse 4 iht. EN1751, samt tæthedsklasse B og C iht. EN1751.

Vores helt nye CP-touch display var også med på messen. Her kunne messens gæster få et indblik i vores helt nye teknologi inden for kontrol og styring i laboratorier. CP-touch displayet har fremragende driftssikkerhed, den er nem at betjene, og det er muligt at få fremvist funktioner, faktiske værdier, driftstilstande og meget mere.

Læs mere om CP-touch her


Renrumsarmaturer

TROX har en række forskellige filterrenrumsarmaturer med top- eller sidetilslutning, samt med og uden filter. På Cleanroom EXPO messen havde vi vores nyeste opdateret version af vores filterarmatur, TFC, med.

TFC'en er til rum med kritisk luftrensning og de højeste hygiejnekrav. Det loftmonterede partikelfilter anvendes inden for medicin, biologi, medicinalindustrien og følsomme tekniske områder.

Læs mere om TFC'en her


Er du interesseret i renrum, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi har også planlagt at holde renrumsrelevante seminarer igen i 2024. Hold øje med vores LinkedIn eller vores TROX Academy side, hvor vi altid er opdateret med kommende arrangementer hos TROX Danmark


ATEX - Til eksplosionsfarlige områder

Arbejder du med projekter indenfor ATEX?

TROX tilbyder et stort sortiment af konkurrencedygtige ATEX-produkter, som alle er certificeret som eksplosionssikre eller eksplosionsbeskyttede, samt designet til at imødekomme kravene til anvendelse i eksplosionsfarlige områder.


TROX-portefølje af ATEX-produkter omhandler:

- CAV-spjæld

- VAV-spjæld

- Brand-spjæld

- Jalousi-spjæld

- Aggregater

- Ventilatorer

Du kan finde vores ATEX-produkter her


Kontakt os, hvis du ønsker mere information omkring vores ATEX-produkter:

Navn: Klaus Eliasen, Sales Manager

E-mail: klaus.eliasen@troxgroup.com

Mobil: +45 9189 1737


EPD'er

Er dokumenteret bæredygtighed vigtigt for dit næste projekt?

Vi ser en stadigt stigende efterspørgsel efter dokumenteret bæredygtighed fra vores kunder. TROX fortsætter med at investere i dette og holder hele tiden øje med, hvad vores kunder søger efter.

En måde hvorpå vi kan hjælpe vores kunder og samtidig beskytte miljøet, er igennem miljøproduktdeklarationer eller "EPD". Med et EPD-certifikat kan vi dokumentere miljøprofilen omkring vores enkelte produkter, og dermed sikre at dit næste projekt og dine LCA-modeller bliver korrekte og dokumenterbare.

Vi har lavet en samlet liste over alle vores EPD'er på vores hjemmeside. Du kan finde og downloade vores EPD'er direkte på vores side omkring bæredygtighed.

Du kan også finde dem på epd-norge's hjemmeside, hvor du både kan downloade dokumenterne på norsk og engelsk.

Find alle vores EPD'er på epd-norway.no

Læs mere om bæredygtighed hos TROX her


Lukket mellem jul og nytår

Da TROX Danmark holder lukket mellem jul og nytår, har vi ikke mulighed for at hjælpe eller reagere på henvendelser i denne periode. Dette gælder både for salg, logistik, administration og økonomi. Sender du os en mail, vil vi reagere på den så hurtigt som muligt, når vi kommer tilbage i det nye år.

Vigtig information

Sidste forsendelse fra lager i 2023: sendes torsdag d. 21. december 2023 med levering fredag d. 22. december 2023.

Første forsendelse i 2024: sendes tirsdag d. 02. januar 2024 med levering onsdag d. 03. januar 2024.

Ferielukket fra d. 23. december 2023 til og med d. 01. januar 2024.

Vi er tilbage på kontoret tirsdag d. 02. januar 2024.

Skulle du have nogle spørgsmål omkring vores lukkedage, eller hvornår du vil kunne få dine varer leveret, kan du kontakte os på +45 4914 6633 eller sende en mail til os på trox-dk@troxgroup.com.


Det var alt for denne gang.

Du kan altid komme i kontakte med os, og på vores hjemmeside kan du finde vores kontaktoplysninger. Vores kompetente medarbejdere sidder klar til at hjælpe dig med dit næste projekt.

God jul og godt nytår. Vi ses i 2024.

Venlig hilsen

Dit TROX Danmark Team

Hvis du gerne vil læse vores tidligere nyhedsbreve, kan du finde dem her.

Ønsker du at få vores nyhedsbreve direkte i din indbakke, kan du tilmelde dig her, eller nederst på siden under TROX Nyhedsbrev.

production {"X-Frame-Options"=>"SAMEORIGIN", "X-XSS-Protection"=>"1; mode=block", "X-Content-Type-Options"=>"nosniff", "X-Download-Options"=>"noopen", "X-Permitted-Cross-Domain-Policies"=>"none", "Referrer-Policy"=>"strict-origin-when-cross-origin", "Content-Security-Policy"=>"frame-ancestors 'self' https://api.scrivito.com https://punchoutcommerce.com https://www.trox.de https://trox-extern.com https://psp40.onventis.com https://psp22.onventis.com https://trox4u.troxgroup.com", "Strict-Transport-Security"=>"max-age=31536000; includeSubDomains", "Content-Type"=>"text/html; charset=utf-8"}

Del siden

Anbefal denne side

Her har du mulighed for at anbefale denne side videre som link.

Felter markeret med stjerne (*) er påkrævede.

Kontakt

Mange tak for meddelelsen!

Din anbefaling er sendt, og vil snarest blive leveret til modtageren.


Kontakt

Vi hjælper dig gerne

Angiv venligst et emne for din forespørgsel og dine kontaktoplysninger.
Tel.: +45 4914 6633

Felter markeret med stjerne (*) er påkrævede.

Kontakt

Mange tak for meddelelsen!

Din meddelelse er modtaget og vil blive behandlet af vores service center.
Vores serviceafdeling vil snarest muligt kontakte dig.
Til generelle spørgsmål om produkter og tjenester kan du kontakte os på:
Tel.: +45 4914 6633

Kontakt

Vi hjælper dig gerne

Angiv venligst et emne for din forespørgsel og dine kontaktoplysninger.
Tel.: +45 4914 6633

Attachment (max. 10MB)

Felter markeret med stjerne (*) er påkrævede.

Kontakt

Mange tak for meddelelsen!

Din meddelelse er modtaget og vil blive behandlet af vores service center.
Vores serviceafdeling vil snarest muligt kontakte dig.
Til generelle spørgsmål om produkter og tjenester kan du kontakte os på:
Tel.: +45 4914 6633