LEO

VOLUMEREGULATOR

  • Ny regulator med større måleområde
  • Lavt støjniveau
  • Trykuafhængigt
  • Kort konstruktionslængde
  • Høj målepræcision
  • Kan monteres direkte i bøjninger
  • Fleksibelt lyddæmpervalg
Product successfully added to cart

ANVENDELSE

Leo er en volumenregulator, der arbejder uafhængigt af kanaltrykket. Det er den ønskede mængde luft ved gashåndtaget, der bestemmer det nødvendige kanaltryk for den relevante enhed / streng. VAV-enheden er baseret på dynamisk måling af luftmængde, og regulerer spjældets position, så den ønskede luftmængde opretholdes. Når der er en ændring i kanaltrykket, f.eks. Af andre volumenregulatorer på grenåbningen eller lukningen, kompenserer volumenregulatoren ved at justere spjældet, indtil den ønskede mængde igen er nået. Den ønskede mængde luft er f.eks. Givet som et 0-10V signal fra rumtermostaten / CO2-sensoren i belægningszonen, der betjenes af enheden. Indstilling af den ønskede minimum og maksimum luftmængde kan foretages på fabrikken eller efter installationen ved hjælp af serviceværktøjer fra Belimo eller Siemens. VAV-enheden er beregnet til komfortventilation med temperaturforhold mellem 0 ° C og 50 ° C og en relativ luftfugtighed mellem 5% og 95% uden kondens. Controlleren er tilsluttet via 4-leder kabel til forskellige rumstyringsudstyr. Her er det vigtigt, at der bruges en fælles reference for alt udstyr hele vejen igennem. For VAV-controlleren er linje nr. 1 system-0. Alle kontrol- og målesignaler er forbundet i forhold til dette. Ledningsdiagram til Leo i kombination med forskellige rumkontrollere findes på vores websted www.trox.dk

Til energieffektiv drift, er VAV-systemer udstyret med tryksensorer i kanalsystemet, der giver et styresignal til forgreningsspjæld eller til frekvensstyring af blæseren.


Udførelse

Leo VAV er designet som en komplet måle- og styreenhed til behovsstyring af luftmængder i ventilationssystemer. Målestationen måler differencetrykket via målestaver integreret i enheden. Enheden er placeringsvenlig ift nødvendig lige linje, og kan således placeres i de fleste dele af kanalsystemet. Overholder tæthedsklasse 4 for spjældblade i lukket position og klasse C for lækage til omgivelserne.

Leo er udstyret med VAV-regulator fra Belimo eller Siemens.                        Belimo LMV-D3-FK AU benyttes på dim. Ø100-Ø400.                                      Belimo NMV-D3 AU benyttes på dim. Ø500-Ø630.                            Siemens GDB181.1E benyttes på dim. Ø100-Ø315.                             Siemens GLB181.1E benyttes på dim. Ø400-Ø630.                                          Regulatorernes specifikationer findes i tabel 1.                                          Komplet teknisk dokumentation kan downloades fra www.belimo.eu og www.siemens.com     

Belimo LMV/NMV-D3 MP bruges til analog styring, til MP-bus, MOD / BACnet motor eller Siemens BACnet motor kan leveres. For KNX kan Belimo LMV-D3-KNX og NMV-D3-KNX eller Siemens GDB181.1E / KN og GLB181.1E / KN bruges. Hvis der ønskes ekstra sikkerhed mod flankestøj, f.eks. Under åben installation, kan enheden leveres med udvendig isolering og kabinet. Dette vil reducere udstrålet støj fra selve enheden, ved høje gasspjæld og høje hastigheder fra spjældet. Dette skal dog efterfølges af ekstra beskyttelse mod flankestøj fra kanalen på begge sider af enheden. Se afsnittet akustisk dokumentation. Lyddæmper LEV er specielt tilpasset VAV-systemer, og fås i længder på 500 mm og 1000 mm. LEV har et fuldt tværsnit gennem spjældet, hvilket giver lavt tryktab. Den er isoleret med mineraluld med en overflade, som beskytter mod fiberindeslutning i tilluften. En udstødningssektion med netgitter og ASN kan også leveres i samme design som LEV. Leo-D, LEV og ASN kan leveres samlet med splejsebånd og udstyret med justerbare ophæng fra fabrikken.

 

BESKRIVELSE

Materiale og overfladebehandling

Leo er lavet af galvaniseret stål. Målekryds er i aluminium, slanger, nipler og motorhus er i plast. Tilslutningerne på Leo har EPDM gummipakning. LEV er fremstillet i galvaniseret stål med mineraluld med glasfiberklud som dæmpningsmateriale. Tilslutningerne har EPDM-gummipakning. ASN er fremstillet i galvaniseret stål med EPDM gummipakning på tilslutningen.
 

MONTERING

For at bevare enhedens målenøjagtighed, er det vigtigt at den monteres med afstande som vist i figur 10. Det anbefales at montere Leo med serviceafstand i henhold til figur 11.

Tekniske informationer

  • BESTILLINGSKODE
  • HURTIGVALG
  • FUNKSJON
Leo regulerer seg alltid inn til denluftmengden som samsvarer medsignalet fraromregulatoren.VAV-enheten består av etregulerings-spjeld ogen målestasjonforluftmengde. Måleprinsippeter  dynamisk måling av luftstrømmen.Ispjeldmotorensregulator-del styres pådragpåspjeldet utfra ønsketbør-verdi.Leo har reguleringsområdesomvisti tabell 2.Måleavvik forområde10 - 20% av nominell:±25% 20 -40%av nominell: <±10% 40 -100% avnominell: <±4%.Ved T-rørsituasjon anbefales enavstand på minst 5 xØd for å opprettholdesamme målenøyaktighet.

Downloads

Produktoplysninger

Certifikater

production {"X-Frame-Options"=>"SAMEORIGIN", "X-XSS-Protection"=>"1; mode=block", "X-Content-Type-Options"=>"nosniff", "X-Download-Options"=>"noopen", "X-Permitted-Cross-Domain-Policies"=>"none", "Referrer-Policy"=>"strict-origin-when-cross-origin", "Content-Security-Policy"=>"frame-ancestors 'self' https://*.scrivito.com https://punchoutcommerce.com https://www.trox.de https://trox-extern.com https://*.onventis.com http://localhost:63342 http://cerebrum.local", "Strict-Transport-Security"=>"max-age=31536000; includeSubDomains", "Content-Type"=>"text/html; charset=utf-8"}

Del siden

Anbefal denne side

Her har du mulighed for at anbefale denne side videre som link.

Felter markeret med stjerne (*) er påkrævede.

Kontakt

Mange tak for meddelelsen!

Din anbefaling er sendt, og vil snarest blive leveret til modtageren.


Kontakt

Vi hjælper dig gerne

Angiv venligst et emne for din forespørgsel og dine kontaktoplysninger.
Tel.: +45 4914 6633

Felter markeret med stjerne (*) er påkrævede.

Kontakt

Mange tak for meddelelsen!

Din meddelelse er modtaget og vil blive behandlet af vores service center.
Vores serviceafdeling vil snarest muligt kontakte dig.
Til generelle spørgsmål om produkter og tjenester kan du kontakte os på:
Tel.: +45 4914 6633

Kontakt

Vi hjælper dig gerne

Angiv venligst et emne for din forespørgsel og dine kontaktoplysninger.
Tel.: +45 4914 6633

Attachment (max. 10MB)

Felter markeret med stjerne (*) er påkrævede.

Kontakt

Mange tak for meddelelsen!

Din meddelelse er modtaget og vil blive behandlet af vores service center.
Vores serviceafdeling vil snarest muligt kontakte dig.
Til generelle spørgsmål om produkter og tjenester kan du kontakte os på:
Tel.: +45 4914 6633